שבירתם של שתי כוסות קידוש של יין

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

01/01/2011 | 17:11 | מאת: רויטל

שלום רב, אימי חלמה לפני מספר שבועות שבעת עבודתה אצל שתי מעסיקות שונות נשברות לה שתי כוסות של קידוש מזכוכית בעוד שהיא מתנצלת ומציעה לרכוש אותם שוב,שאלותיי הם: 1. מה מסמלת כוס קידוש בחלום 2. מהו המסר לשבירתם של שתי כוסות קידוש בחלום .

רויטל היקרה לצערי לא אוכל לענות לך מאחר ובפורום הזה ניתנות תשובות רק לחולמ/ת עצמו/עצמה. התפיסה המנחה את תשובות הפורום הינה שאין פירוש ספציפי ידוע מראש לכל סמל בחלום. באופן כללי - כוסות לקידוש הם פריט בעל ערך רגשי וסמלי לאדם שיש לו זיכה למסורת ולפיכך שבירתן עשויה לסמל חוויה של משבר, חווית כישלון, פגיעה בטוהר המידות, או רגשות אשם. על אמך לברר אילו מכל הרגשות שצוינו רלבנטים עבורה או מציקים לה בעת האחרונה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות