צב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

18/12/2010 | 08:17 | מאת: שון

שלום רב בן 38 רווק, גר עים אימא עובד מרגיש טוב משקל תקין, עוסק בספורט החלום שחלמתי בלילה הוא שאני מטייל עים בחורה במדינה בחוץ לארץ ואנחנו מגיעים למלון שדורש הרבה כסף ללינה ומתמחה בדייג ופתיונות. עושים לנו סיור בשטח הפתוח של המלון יש ים אנחנו הולכים לים עים מלווה מטעם המלון. מגיעים לאזור דייג והוא אומר לנו פה יש צבים קטנים אשר משמשים לפתיונות לדגים. אני תופש צב קטן בדלי והולך כמה מטרים ואז משחרר את הצב הסיור עולה עשר שקל ואנחנו מחליטים לא ללון שם וחוזרים הביתה בערב הוא מתקשר ואומר שלא שילמנו עבור הסיור עשרה שקלים ואני נותן לו כרטיס אשראי ומשלם עשר שקל ואומר לו שאנחנו נבוא לחופש פעם אחרת. רציתי לציין שיש לי הרבה חלומות כל יום אני כמעט חולם וזוכר בפירוט את החלום. מה זה אומר שאני חולם כל יום וזוכר את החלומות בפירוט רב ומה אומר החלום הנל תודה מראש שון.רציתי לציין שאני מאובחן כחולה סכיזופרניה אבל מצבי יציב נוטל כדורים רבים כל יום אבל מרגיש טוב ומשוקם תודה

שון היקר העובדה שאתה חולם כל יום, וזוכר את החלומות מראה על חיי נפש פעילים ואין לכך משמעות שניתן לציינה כחיובית או כשלילית. החלום מעלה שאלות של החמצה, או יותר של אי התאמה בתיזמון ובנסיבות, שכן החלטת לא ללון במלון וכמו כן הצב, לא הצליח לשמש פתיון לדג. אני שמחה שאתה משוקם ועוסק בספורט, אך החלום מעלה שאלות באיזו מידה אתה חווה חוויות של החמצה בחייך ובאיזו מידה אכן אתה שלם ומשלים עם חייך הנוכחים כפי שהם. הייתי מייעצת לך לרשום את החלומות על בסיס יומי במחברת, ואולי בהמשך ליצור קשר טיפולי עם איש מקצוע במסגרת שירותי בריאות הנפש, אם הדבר אפשרי ואולי לעבוד איתו על תכני החלומות ומשמעויותיהם. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות