מרכז

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/07/2010 | 16:56 | מאת: איה

שלום, אני רווקה בת 40 מובטלת מזה 3 חודשים, אני לא בתקופה פשוטה. היה לי חלום שחזר על עצמו בצורה דומה מס' פעמיים, בהם אני מנסה לקום מהמיטה, אני מגיעה לאמבטיה וצורחת לעזרה שאני מתעלפת, בכל פעם ניסיתי לקום מהמיטה לאמבטיה ושוב צרחתי שאני עומדת להתעלף...אשמח לדעת מה משמעות החלום. תודה

איה היקרה, עילפון הוא מצב של אובדן הכרה בו אנו מנותקים מן המציאות . זהו מצב של חוסר שליטה וחוסר אונים. החלום מבטא את הרמה הגבוהה של חרדותייך מן המתרחש בחייך בשלב הנוכחי. האם את מרגישה שאין מי שיבוא לעזרתך כשאת במצוקה? האם מרגישה הולכת לאיבוד מבלי יכולת לסמוך על איש? בחלום קיים היבט של חוסר אונים, חולשה ובדידות. האם אלו מצבים ותחושות איתם את מתמודדת בחיי היום יום? החלום מציג בפנייך תמונת מצב לא נעימה וצורך בחיפוש עזרה על מנת לא להישאר בעילפון לבד בדירה. הייתי ממליצה לפנייה לטיפול פסיכולוגי בקופ"ח אלייה את שייכת. כל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות