חלום מהלילה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

31/10/2010 | 10:56 | מאת: דן

בס"ד גב' לוין שלום רב, אני רווק בן 42. חי עם אמא שלי. מתמודד עם סוכרת סוג 2, OCDועבודות סמינריוניות שעלי לסיים. חלמתי שאני יוצא מפתח הבית, ובפינה שבחצר מוטלת גופה ובגרונה תקוע סכין.

דן היקר על פניו החלום הוא מפחיד ללא ספק והדבר היחיד שניתן לומר בהעדר סיפור החלום כולו הוא שקיימים בך פחדים המטרידים אותך וחלקם עוסקים בתוקפנות כחלק מתיסמונת ה OCD ממנה אתה סובל. במידה והינך נמצא בטיפול נפשי מומלץ ביותר להביא חלום זה לטיפול. מה חשת במהלך החלום? האם חשת פחד שמא הדבר עלול לקרות לך? האם חשת אשמה או ייסורי מצפון? תחושותיך במהלך החלום ולאחריו חשובות במידה ורבה להבנת משמעות החלום עבורך. האם הזדהית אם האדם ההרוג או שמא עם הרוצח? שאלת התוקפן/קורבן עולה בהכרח כחלק מסיפור החלום ונסה להבין מה היא אומרת עבורך. חלומות נעימים! כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות