שיניים נושרות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

28/10/2010 | 23:42 | מאת: יעל

שלום, יש לי חלום שחוזר על עצמו שנושרות לי השיניים. מדובר בשיניים הקדמיות. החלום הופיע לראשונה לפני למעלה משנתיים כשנרדמתי בג'יפ במהלך נסיעה בהודו...החלום הופיע מאז כ4-5 פעמים ונהיה מוחשי מרגע לרגע. יש לי חברה שהיא רופאת שיניים ובחלום האחרון הלכתי אליה וברגע שהגעתי התעוררתי... האם יש משמעות לנשירת שיניים בחלום. תודה רבה יעל

יעל היקרה חלומות על אובדן שיניים הם נושא שכיח ובדרך כלל קשור לפחד של התפרקות, אובדן שליטה ואובדן יכולת. השיניים הקידמיות משמשות אותנו לנגיסה, לדיבור וכמובן יש להן ערך אסתטי. בררי לעצמך האם קיימים בך פחדים בנוגע לדימוי החיצוני שלך, האם קיימים פחדים ליכולתך לבטא את עצמך מילולית, או שמא קיימים פחדים אודות תוקפנות מסוג כלשהו שהרי השיניים הקדמיות משמשות גם לנשיכה. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות