חלום נוראי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/10/2010 | 17:06 | מאת: לינוי

שלום אילנה רקע: אני בת 41 רווקה ללא ילדים וגרה לבד עניין הגיל והמשמעות של מה שנלווה לכך מאוד מאוד מטריד בתקופה האחרונה באופן מהותי ביותר((משפחה,ילדים ,זוגיות וכיו"ב)אני מפחדת שכבר לא אספיק לממש את הרצון למשפחה משלי ושאולי לא יהיו לי ילד או ילדים. החלום: בחלום שלי אני הולכת והורגת ילדים ללא הבחנה ואז אני יודעת שהמשטרה תתפוס אותי ואין דרך חזרה ומשום מה אני לא מפחדת מהמשטרה,כאלו מקבלת עליי את הדין בהשלמה. אני חושבת שמה שהטריד אותי כשהתעוררתי מהחלום שלא פחדתי מכלום מה זה אומר? תודה

לינוי היקרה נדמה שבחלום את מנסה לעבד את החוויה של "לא יהיו לי עוד ילדים". זוהי חוויה מחד כואבת אולי גם מפחידה ואולי יש בה גם קנאה כלפי כל מי שיש לו ילדים. החלום מקצין את הרגשות ובהם את "רוצחת" את כל הילדים שלא יהיו לך ואינך חוששת מהמשטרה שכן "רצח" זה אינו רצח פיזי במציאות הגורר אחריו עונש אלא "רצח" של המשאלות הפנימיות שעליהן אין עונש, אלא יותר מזה, קיים כאב לב וסוג של אבל פנימי. בררי לעצמך האם אכן אין אפשרות כיום להבין ילד לעולם אם לא בדרך של זוגיות מלאה, אז אולי באמצעות אימהות חד הורית, או דרך תרומת זרע. האם החלום בא להרוג את כל הסיכויים לאמהות פוטנציאלית? נדמה לי שזו השאלה עמה את מתמודדת. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות