נסיון לרצח

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/10/2010 | 12:42 | מאת: לינור

זה כבר כמה לילות שאני חולמת שמישהו מנסה לרצוח אותי, בשתי חלומות זה היה גבר שמנמן עם חולצת פולו תכלת בעל תסמונת דאון וחיוך מוזר. אך הלילה ישנתי עם חבר שלי ושנינו חלמנו חלום דומה שכלב דוברמן מנסה לרצוח אותי אצלו בחלום היו שני כלבים דוברמנים שנסו לרצוח אותו, ואצלי היה כלב דוברמן שהיה לרעתי וכלב אחר שהפך לבן אדם והיה לטובתי

לינור היקרה בעצם את שואלת כאן שתי שאלות: האחת אודות החלומות האישיים שלך שהם מלאים בחרדה, תחושת נירדפות והימצאות בסכנה והשאלה השנייה היא אודות הקשר בין החלומות בלילה מסוים בינך לבין חברך. לגבי החלומות הראשונים שחלמת בנפרד - כדאי שתבררי מה הם הדברים המאיימים עלייך במציאות וממה את פוחדת שהופך להיות מאיים עד כדי סכנת מוות. בקשר לחלומות המשותפים שלך ושל החבר, יתכן והדבר מצביע על קרבה ריגשית עמוקה ביניכם ויתכן ששיתפת אותו בתכניי חלומותייך הקודמים ושהדבר השפיע על תוכן החלום שלו. האם אכן קיימת קרבה נפשית עמוקה בינך לבין חברך? האם את מחפשת אישור לקיומה של קרבה כזו? חשוב לציין שסיפורי החלום אינם בעלי ערך נבואי, אלא משקפים העצמה של פחדים מחיי היומיום. בררי מה הם הנושאים או האנשים המאיימים עלייך ריגשית באופן זה או אחר במציאות היומיום. חלומות נעימים בהצלחה וכל טוב אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות