כלה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/10/2010 | 10:20 | מאת: אורנה

אני בחורה רווקה,חלמתי שאני בשמלת כלה יורדת במדרגות לבד כמו מלאך.אנשים למטה מסתכלים עליי יורדת במדרגות שמחים ומוחאים כפיים. פתאום השמלה מתלכלכת ואני מנסה להוציא את הכתם ונוצר חור בשמלה. אני לבד, מורידה את השמלה ובוכה. פתאום מופיעה אישה יפה ורואה אותי כך, היא מתקשרת לחנות לשמלות כלה ושולחים לי שמלה לבנה יפהפיה.אני מאושרת.אני באולם בקומה השניה עם כל האורחים ומסתכלים מלמעלה על ההופעה שיש למטה. כולם שמחים ונהנים וגם אני כל הזמן מחייכת ומאושרת. עליי לציין שלא הופיע חתן בחלום.

אורנה היקרה הארוע עם השמלה שבחלום מצביע על פגם המופיע במשאלה. כלומר - כתם או קרע בשמלת הכלה משבש במידה עמוקה את ארוע החתונה. לפיכך יש להניח שבחלום (שהוא גם סוג של משאלה) מופיעה גם חוויה של חוסר אמון בהגשמת המשאלה או פחד הקשור בכך. קיומו של הפחד אודות רעיון הנישואין מתחזק גם בעובדה שלא הופיע חתן בחלום. מה משאלותייך ביחס לנישואין בקרוב או בזמן היותר ארוך? האם יש לך בהווה בן זוג? האם שאלת נישואין עומדת על הפרק? האם יש לך חששות לגבי נישואין אפשריים? החלום קורא לך להתייחס לנושא ולפחדים הכרוכים בו. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות