הקאת דם

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/10/2010 | 13:59 | מאת: אחת

שלון, אני נשואה ללא ילדים, חלמתי שאני מקיאה מים ודם, המים נשפכו באסלה והדם בזריקה מבלסטיק שסכרתי אותה מלמטה באצבע ולא נפל ממנו כלום, הדם היה לו שני צבעים אדום כהה מלמטה ואדום בהיר מלמעלה באותה זריקה. תודה מראש

פונה יקרה החלום הוא חלום חרדתי שכן להקיא מים ודם הוא ללא ספק מקום של חולי ואי תקינות. האם את חוששת לבריאותך? האם את חוששת אודות יכולתך להרות? האם היו ניסיונות להריון שהסתיימו בהפלה? האם את חוששת מלהיות בהריון המאופיין לעיתים בהקאות בחודשים הראשונים? מבלי להכנס לפרטים השונים, בולטת החרדה לבריאות ולתיפקוד התקין של הגוף ובררי לעצמך האם הדבר קשור למצבך הבריאותי הכללי או לשאלה של הריון פוטנציאלי. אפשרות נוספת היא שיש כאן משאלה להקיא החוצה תכנים רגשיים המעיקים עלייך ומונעים ממך להתקדם בחיים. בררי לעצמך אילו תכנים תקועים בתוכך, אילו תכנים רגשיים לא פתורים אותם היית רוצה לפלוט ממך והלאה. כאמור לחלום יש מספר אפשרויות של התבוננות. בררי לך מה מהן מתאימה לך יותר. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות