שלשול רירי דמי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/06/2013 | 06:13 | מאת: סיון

שלום וברכה, בתי בת ה7 שבועות התאשפזה עקב שלשול רירי ירוק עם מעט דם. טופלה באזניל 3 ימים. היא ינקה בחודש הראשון הנקה מלאה ואחכ במשך 3 שבועות אחרונים רוב הזמן יונקת חוץ מפעמיים שלוש ביום שמקבלת תוספת מטרנה חלבית. בבית החולים בדיקות הדם הראו עליה מעטה בלימפוציטים ובתרבית הצואה הכל שלילי (רוטה וירוס, סלמונלה, שיגלה וכו...) בנוסף שינו לה את התזונה לנוטרמיגן. יש לציין כי אני הייתי עם וירוס שלשולים כשבוע לפניה. הנוטרמיגן עושה לה צואה קשה ומעטה ועצירות זמנית, כל פעם שמקבלת נוטרמיגן יש לה 12 שעות ללא יציאות למרות שגם יונקת במשך הזמן הזה, אחרי מתן נוטרמיגן היא לא נינוחה ובלילות נאנחת מתענקת ונלחמת כאילו מתוך שינה ובקושי ישנה כל היום והלילה, ממש כאבי בטן אולי... בכל אופן כ5 ימים לאחר שהשתחררנו שוב הופיעה צואה ירוקה עם דם (על רקע שימוש בנוטרמיגן) , ניגשנו בשניידר והרופא אמר שהדם מפי הטבעת וככל הנראה היא מחלימה ושזה ויראלי ולחזור למטרנה בהמשך כעבור שבוע שבועיים. כלומר למרות הנוטרמיגן הבעיה לא חלפה זה אומר שזה לא רגישות לחלב?!...ניסינו לחזור למטרנה חלבית והיה לה שלשול רירי צהוב עם תוכן אז ניסינו לעבור למטרנה צמחית והיא מנסה לתת צואה אבל לא מצליחה ולא ישנה בכלל ונאבקת כל היום והלילה. מה לעשות ? לגשת למיון ?

07/06/2013 | 17:08 | מאת:

פניה לסיוע רפואי מיידי - אנא התקשרי להתיעץ עם המוקד של הקופה בה את מבוטחת , הפורום אינו מיועד לבעיות דחופות שלשולים - אנא התיעצי עם הרופא המטפל , צריך לשקול לתת לה נאוקייט (כלכלה היפואלרגנית)