נורמלקס לתקופה ממושכת

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/05/2013 | 08:24 | מאת: דנה

שלום רב, ביתי בת 4 כיום, סובלת מעצירויות מגיל שנתיים בערך. לאחר בירור ובדיקות הוחלט לתת לה נורמלקס, שעוזר לה מאוד (אנחנו נותנים לה מינון נמוך של 1-2 מ"ל ליום). חשוב לציין שהיא עדיין שותה סימילאק (הרופאה אומרת שזה גורם לעצירות). אני מאוד מודאגת מהעובדה שהיא מקבלת נורמלקס כבר כמעט שנתיים ולכן ניסיתי להוריד אותו לפני כחודש. השבוע היתה לה שוב עצירות ועכשיו היא שוב מתאפקת - חזרנו לנק' ההתחלה.. התחלתי שוב טיפול בנורמלקס וקבעתי תור לגסטרולוג ילדים. נא עצתכם, האם השימוש בנורמלקס לתקופה ארוכה כ"כ זה בסדר? אני בלחץ מזה שהנורמלקס יגרום לה איזה נזק בעתיד.. למרות שטוענים שהוא לא מפתח תלות ומותר לשימוש לטווח ארוך. תודה רבה מראש

16/05/2013 | 22:10 | מאת:

אפשר לתת נורמלקס לתקופות ארוכו הוא אינו ממכר או מפתח תלות אך האם היא אוכלת פירות וירקות????