ילד בן שנתיים וחצי עם כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

11/03/2013 | 18:35 | מאת: טליה

ילד בן שנתיים וחצי קם בלילה עם בכי נוראי ומתלונן על כאבי בטן בצילום בטן הראה על הרבה קקי בבטן למרות שהיציאות שלו רגילות למעט הרבה גזים מה זה אומר וכיצד ניתן להכל עליו

11/03/2013 | 22:31 | מאת:

האם עשיתם בדיקת צואה לפרזיטים (תולעים)? אם לא אז כדאי הצילום מצביע על צבירת צואה ולכן ביעוץ עם הרופא שלו אפשר לתת טיפול בעצירות כגון פג-לקס ,אבקה שממיסים במים ופועלת כמו סיבים תזונתיים וללא חשש להתרגלות או התמכרות