תינוק משלשל

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

23/10/2012 | 12:00 | מאת: שולי

שלום רב, בני בן שלושה חודשים ניזון מהנקה בלבד, בשלושת השבועות האחרונים משלשל ומצאתי מספר פעמים מעט דם בצואה. קיבלתי תוצאות מעבדה: • MUCUS +++ • ERYTHROCYTES : +++ • LEUKOCYTES : +++ • STOOL DIRECT MICROSCOPY NO PARASITES FOUND • STOOL-BACT NEG.CULT.FOR : SALM/SHIG/CAMP רופאת ילדים שללה פיסורה. קראתי שיכול להיות שמדובר ברגישות ללקטוז, האם רגישות כזו היא דבר שכיח? האם רגישות זו יכולה לחלוף? על מנת לבדוק את הנושא הורדתי לחלוטין לקטוז מהתפריט שלי לפני שבוע ועדין ישנם נקודות של דם בצואה לפעמים. יכול להיות שבעצם הוא אלרגי או רגיש למשהו אחר במזון שלי? האם אתה ממליץ בדיקה של רופא גסטרו?

23/10/2012 | 21:58 | מאת:

כדאי לחכות עוד מס' ימים ואם אין שיפור להתיעץ עם גסטרו' ילדים