כאבי בטן חוזרים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/09/2012 | 21:24 | מאת: טל

בתי בת ה-6 סובלת מזה כחודש וחצי מכאבי בטן, תחושת הקאה וחוסר תיאבון. בתחילה הגדירה הרופאה את המצב כוירוס שכלל גם הקאות.עשינו בדיקת דם שבה נמצאו ערכים נמוכים של ברזל (ברזל 47, פריטין 9) -קיבלנו סירופ פריפל 3. בהמלצת הרופאה קבעתי תור לגסטרו ילדים- הבעיה שהתור נקבע לעוד כחודש וחצי! אילו בדיקות מומלץ בינתיים לעשות? האם יש קשר בין רמת הברזל לתופעות שציינתי? תודה מראש

23/09/2012 | 21:59 | מאת:

כדאי לבצע בדיקות דם רחבות יותר : CRP תפקודי כליות וכבד בדיקה לצליאק כמו כן בדיקות צואה לפרזיטים