עצירות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/08/2010 | 13:59 | מאת: ?!?!?!?!

שלום, אני בן 15, וביום רביעי האחרון לא הרגשתי טוב, היו לי כאבי ראש, כאבי בטן וקצת חום (37.7). מאז אותו יום לא הצלחתי בשירותים "להוציא צואה" (כבר 5 ימים) ובכל יום אני אוכל 3 ארוחות גדולות מאוד וזה אומר שיש לי בבטן כבר 15 מנות ענקיות. מדי כמה שעות ביום יש לי שוב כאבי בטן, אני הולך לשירותים, סובל 5 דקות, לא מוציא כלום, הכאב עובר ואני יוצא מהשירותים לאחר שלא עשיתי כלום חוץ משתן. אני מתחרפן! מה אני יכול לעשות???

17/08/2010 | 22:24 | מאת:

הי הטיפול המומלץ לעצירות הינו דיאטה עשירת סיבים כלומר הרבה פירות וירקות , בעיקר עגבניות. כמו כן בקש מהוריך שיקנו לך פג-לקס , זו תרופה מרככת צואה שפועלת בצורה טבעית , כמו סיבים תזונתיים. היא פועלת תוך יומיים בערך לפני השימוש יש לקרוא ההוראות . אם אין שיפור תוך מס' ימים יש לפנות לרופא בקופ"ח