יציאה צהובה אצל בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

04/08/2012 | 10:14 | מאת: נועה

שלום לנוכחים, בתי סבלה מוירוס של הקאות לפני מס' ימים. לא היה חום אלא חוסר תיאבון, שינה מרובה ויציאות רכות מעט במרקם של פלסטלינה אך בצבע מוזר צהוב חרדל בהיר. עבר הוירוס וההקאות אבל היא עדיין סובלת מכאבים, שמגיעים בהתקפות, או אז היא מחזיקה את המפשעה שלה ואחרי שעה בערך נרגעת לאחר היציאה הרכה. יש לה תיאבון רגיל, מצב רוח טוב למעט התקפות של בכי וקוטריות, ישנה טוב. מה המשמעות של היציאה הצהובה ובכלל אשמח לעצתך.

04/08/2012 | 21:57 | מאת:

סביר להניח שעדיין לא החלימה לחלוטין אפשר לתת פרוביוטיקה , להפסיק חלב ומוצרי חלב לשבועיים