עצירות נער

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/07/2012 | 22:01 | מאת: א

שלום אני בן 16 ויש לי עצירות כבר 8-9 ימים. אחרי תקופה ארוכה שאני קצת "זולל" בתקופה לטווח הארוך (3-4 חודשים) כמו כן לפני 3 שבועות התחלתי פעילות יומיומית ללא ירידה משמעותית בכמות האוכל (לאחרונה הפסקתי בגלל האי נוחות שנגרמת מהעצירות). אני רגיל ליציאות יומיומיות. אוסיף ואומר שלקחתי 3 פעמים נורמלקס וזה עזר בקצת, העצירות התחילה במין "קירקורים" באיזור המעיים, כמו גם היו לי כאבי בטן (עכשיו זה די עבר) אני נכנס בזמן האחרון המון פעמים לשירותים אך לשווא. כמו כן אם אוכל לשמוע קצת יותר על עצירות כרונית זה יהיה ערך מוסף כי אני מאוד חושש מזה. תודה רבה.

16/07/2012 | 22:03 | מאת:

נראה לי שכדאי שתפנה לרופא שלך לבדיקה ולהחלטה על טיפול