בריחת קקי בתחתון

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/06/2012 | 06:41 | מאת: נטע

שלום, ביתי בת חמש וחצי ובחודשים האחרונים החל לברוח לה קקי בתחתון. כמו כן מזה תקופה מתלוננת על כאבי בטן במיוחד בזמן האוכל-כאשר מרגישה תחושת שובע וסובלת מגזים. רופאת הילדים ציינה כי ייתכן ורגישה לחלב/קטניות כמוני. האם יש קשר בין בריחת הצואה לבין שאר הפרטים?מה עושים? אודה להתייחסות,נטע

09/06/2012 | 11:49 | מאת:

רגישויות ואלרגיות עלולות לגרום לתופעות שונות אך לא להפרשת צואה לא רצונית לתחתונים אני מניח שהיא בריאה ולכן יתכן מאוד וכאבי הבטן נובעים מעצירות (סמויה) - בזמן האוכל מתעורר הרפלקס ליציאה - מאחר ויש לה הרבה !צואה בבטן - מופיעה הכאב. מעט צואה משתחררת מהגוש של העצירות ונוזלת החוצה ללא שליטה לתופעה ככלל קוראים אנקופרזיס , אנא פני לרופאה לטיפול או שתפנה אותך לגסטרואנטרולוג (הטיפול פשוט , לא כואב לא פולשני וכו' וכו'