עצירות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/10/2011 | 13:42 | מאת: ירדן

שלום ד'ר,אחותי בת שנה וחודשיים סובלת מזה 5 חודשים בערך מעצירות מאוד קשה,יש לה בעיה של יציאה,פשוט היא לא מסוגלת לעשות את צרכיה באופן מלא וההורים שלי נאלצים לעזור על מנת שזה יצא אך זה מלווה עם המון דם. הרופאים המליצו לנו על "נר" שמחדרים לישבן אך לא עוזר,המליצו לנו על שמן כלשהו גם זה לא עוזר,נתנו לנו סירופ פירות (משהו כזה) אך לצערי הרבה זה גם לא עוזר. המצב מאוד מתסכל היא (אחותי) לא מרפה זה בא עם בכי רב וכתוצאה מזה החום שלה עולה, מתווסף צינון (עכשיו שמחברים את כל זה- זה פשוט סבל נורא לאחותי). האם יש פיתרון שמאפשר לעצירות לצאת בשלווה?? אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה וגמר חתימה טובה

07/10/2011 | 16:50 | מאת:

ישנן שתי בעיות העצירות - צריך לטפל באופן קבוע עם פג-לקס. אבקה שממיסים במים, עובדת כמו סיבים תזונתיים ואינה גורמת להתרגלות או התמכרות. מתחילה להשפיע תוך כ 48 שעות. בנוסף למרוח את פי הטבעת במשה אנטיביוטית ,אם אין להם אז בינתיים גם המשחה הרגילה שמשתמשים בזמן החתלה. צריך לתת את הפג לקס למס' שבועות כמובן גם לתת הרבה פירות וירקות (בעיקר עגבניות) ההצטננות - אינה קשורה , זו מחלה ויראלית עונתית, אפשר לתת אקאמול , טיפות מי מלח לאף , מכשיר אדים בחדר החלמה מהירה גמר חתימה טובה החלמה מהירה