קבלת בקבוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

29/09/2011 | 19:03 | מאת: ולאא

התינוק שלי בן שלושה חודשים הוא מקבל חלב בבקבוק והכל היה בסדר רק לפני שבוע התחיל לסרב את הבקבוק, כל פעם אני מכניסה הבקבוק לפה הוא בוכה, אבל אני נודנקת באכילתו, מה הפתרון לזה איך אני יכולה לתת לו בקבוק בלי לסרב אותו, האם הפעיה היא גזים?? "הנקתי חודש וחצי ונכנסתי למחלה דלקת אושפזתי ולא יכלתי להניק"

29/09/2011 | 21:57 | מאת:

הבעיה אינה גזים . בגילו הגזים חולפים. צריך לבדוק אותו - לראות שאין פטריה בפה, אם יש עצירות (צואה קשה מאוד) אם לא , יתכן ומדובר ברפלוקס ושטי - כלומר שהאוכל עולה חזרה גורם לו לצרבת וכאב. כדאי לנסות להחליף את האוכל לאנפמיל AR (קונים במרשם מרופא). אנא שימי לב - מכינים אותו עם מים בטמפרטורת החדר ורק אחרי ההכנה מחממים כדי שלא יהיו גושים