תינוקת בת חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/08/2011 | 15:04 | מאת: יעלה

התינוקת שלי בת חודשיים וחצי. מהרגע שחזרנו מבית החולים יש לה בעיה להוציא קקי. מאוד קשה לה, סובלה מעצירויות. לא הנקתי בכלל, אוכלת רק סימילאק. ניסיתי להחליף את הסימילאק אדוונב במטרנה אקסטרה קר אבל היה נראה שהיא סובל יותר או מהבטן או מרעב בכל מקרה בכתה הרבה. בסופו של דבר אני נותנת לה את כל הארוחות סימילאק למעט פעם ביום מטרנה אקסטרה קר בשביל לעזור לה עם היציאות. יש לה יציאות כמעט כל יום אבל מדובר בדר"כ על זרזיף קטנטן למרות שהיא מתאמצת הרבה להוציא משהו. יש גם מקרים שבזמן שהיא מתאמצת להוציא קקי היא פולטת חלק מהסימילאק שאכלה (מהפה והאף). עולה יפה מאוד במשקל ואין בעיית אכילה האם יש טעם לעשות גסטרו בגיל הזה? האם יכול להיות בעיות עיכול כאלה או אחרות?

07/08/2011 | 19:35 | מאת:

צריך לבדוק אותה ולראות שאין היצרות של פי הטבעת לפני שמתקדמים לבדיקות פולשניות יותר , אנא פני מחר לרופא שלכם