גזים ועצירות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/06/2014 | 19:23 | מאת: לוסי

ערב טוב בתי ב 19.7 תהייה בת שנה מגיל חצי שנה הייה לה בעיות ביציאות המלצת רופא עברנו מסימילק למטירנה אקסטרנ קר .. זמן מה הייה הכול בסדר יכול להיות מיציאת שיניים .. עכשיו היא חזרה להיצאה קשה עם בכי ולוחצת הרבה עם בכה עד שיוצאה לה יציאה קשה צבע כהה כול יומים לפעמיים שלוש .. היא אוכלת מוצקים ו שני בקבוקים בוקר ערב לפעמים היא מבקשת עוד בקבוק .. מה יכול להיות הסיבה לעצירות והיא מוציאה גזים עם ריח לא נעים כמו רייח של קקי ..

01/07/2014 | 23:17 | מאת:

יתכן ויש לה עצירות כרונית ו/או פיסורה בפי הטבעת צריך לבדוק אותה בדגש על אזור פי הטבעת והתיעץ עם הרופא שלה על טיפול במרככי צואה ובמקביל לתת לה כלכלה עשירה בסיבים (והרבה עגבניות )