מחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/05/2014 | 22:21 | מאת: חסוי

הבן שלי בן 12.5 חולה בקרוהן ירד כ 16 קילו ממשקלו בתוך פחות מחצי שנה משלשל המון מתפתל על הרצפה מכאבי בטן ( אתמול הוא ממש צרח לא יכל לשבת אפילו ורק בהה בתקרה ). יש לי אנמיה : חוסר בחומצה פולית , b12 , hb , feriitin מקבל ברזל. יש לו אפטות כרוניות ( לא עוברות ואם כן הם חוזרות אחרי 5 ימים למקומות אחרים בפה ) ובנוסף הוא מאובחן כחולה צליאק. יש לו תור לבדיקת MRE כדי לבדוק את המעי הגס בנתיים קיבל פלגיל ופנטסה ולאחרונה בהוראת הרופאה הפסיק עם הפלגיל. לא חש שיפור ואפילו ירד עוד במשקל . אולי הפנטסה לא עוזרת ? יש לציין שבבדיקת קולונוסקופיה ראו דלקות ובצקות לאורך הרקטום ובשסתום האיליו צקלי תוצאות הביופסיות היו mild to focal middle chronic ative colitis Highly suspicoius chron's disease. מה ניתן לעשות כדי להקל לו על הכאב. יש לציין שהוא לוקח לפעמים אופטלגין וזה רק מחמיר לו את העוויתות

31/05/2014 | 08:13 | מאת:

הפורום אינו מיועד לבעיות דחופות