בעיות באכילת בני

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

31/03/2014 | 17:23 | מאת: אמא מודאגת

בני בן שלושה חודשים עם בעיות אכילה מאז שנולד. בוכה כמה דקות אחרי הנקה/בקבוק. נתנו זנטק ואחכ לוסק ולא עזר. המשיך לבכות כמה דקוצ אחרי אוכל. בהמלצת רופא הפסקתי להניק ונותנת עכשיו נוטרמיגן (יש לציין שכבר חודשיים איני נוגעת בחלב ומוצריו) עבר שבוע מלקיחת הנוטרמיגן ואין שינוי. אוכל 60-70 ואז בוכה. עולה ממש מעט במשקל. בבקשה מב עוד יכול להיות?? אני כבר נואשת

02/04/2014 | 22:31 | מאת:

כדאי להתיעץ עם גסטרו' ילדים אנא בקשי הפניה מהרופא שלו