פליטות מרובות כאבי בטן ועצירות תינוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/10/2013 | 08:14 | מאת: עידן

נולד לנו תינוק ראשון מקסים כעת הוא בן חודש וחצי הוא פולט פשוט המון פעמים הוא פולט ישר אחרי הנקה משהו כמו פעמיים ואז סובל מכאבי בטן נוראים עד כדי כך שהוא שורט את עצמו בפנים ומתפתל במשך כשעה לאחר מכן נרגע קצת ואז הוא מתחיל לפלוט שוב ושוב לפעמים פליטות קטנות כמו קוטג או כמו נזלת לבנה ולפעמים פליטות מימיות שיכולות ליהיות די גדולות אנחנו חוששים שלא נשאר לו כלום בבטן. הכאבי בטן הם כמעט לאורך כל היום ניסינו את כל סוגי הטיפות האפשריים ניסינו לכופף רגלים עיסוי בבטן אבל אז הוא פשוט פולט שוב כמו כן הייתה לו עצירות כ חמישה ימים ואז רופא הביא לנו נרות גליצרין עזר לאותו זמן אבל עכשיו שוב יש יציאה פעם ביומיים אציין גם שעשינו מיטה בשיפוע ואנחנו מחזיקים אותו במאונך כשעה לאחר האכלה הוא שוקל עכשיו בגיל חודש וחצי 4 קילו הוא נולד 3300 האם זה מספיק עליה במשקל ונראה שהוא סובל ממש הצילו!!! מה לעשות שמנו לב שיש לו התקפי כאב הוא משמיע רעש של תיק ציקצוק כמו רעש שבולעים מים שמנו לב גם הי כל פליטה הוא מוציא לשון. מקווה שזה היה מפורט מספיק אציין גם שהתינוק נראה חיוני ערני הרבה מאד נראה קצת פוזל בעין שמאל

22/10/2013 | 22:06 | מאת:

התיאור מתאים לרפלוקס ושטי אנא התיעצו עם הרופא שלו על הטיפול