פרוביוטיקה?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/06/2013 | 11:00 | מאת: יעל

שלום רב שמעתי על אמהות שנותנות פרוביוטיקה לתינוקות שלהן כדי להקל על בעיות עיכול. לילדה שלי, בת חודש ויונקת, יש התפתלויות כאילו קשה לה להוציא קקי מאז שהייתה בת שבוע. יש לה קקי, ואפילו כמה פעמים ביום, אבל בין לבין ההתפתלויות האלה שלפי הבנתי הם גזים, מאד מפריעים לה. מה דעתך ומה אומרים בכלל על תוסף פרוביוטיקה לעוללים?

12/06/2013 | 23:48 | מאת:

פרוביוטיקה אפשר לתת מגיל חצי שנה לא כתבת האם יש חוסר שקט רק לפני היציאה , האם היציאות רכות או קשות האם פולטת הרבה גזים והאם התופעה הזו קורית רק אחה"צ/ערב