שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

22/08/2010 | 18:22 | מאת: א'

שלום דר' גידי, כפי שציינתי בכותרת יש לי שאלה/ות: האם מנהלי הפורומים השונים עובדים בהתנדבות או בשכר? ואם בהתנדבות אז מה יוצא להם מזה? אני מקווה שהשאלות לא מטרידות מידי, ומודה מראש על התשובות.

22/08/2010 | 19:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', למיטב ידיעתי, כל מנהלי הפורומים באתר דוקטורס מנהלים את הפורומים ללא תמורה כספית ישירה. יש להניח שעבור רבים המוטיבציה היא שיווקית, בבחינת חלון ראווה לקליניקה שלהם או לשירותים שהם מציעים ואני רוצה להאמין שבאופן חלקי לפחות המוטיבציה היא גם אלטרואיסטית במידה זו או אחרת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

22/08/2010 | 19:14 | מאת: א'

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות