OCPD

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

04/10/2016 | 22:26 | מאת: רוית

שלום, קראתי מאמר שלך על אנשים עם הפרעת אישיות טורדנית כפייתית, שם מצויין כי במצב סכסוך הם עלולים להעניש את הצד השני עד כדי ניתוק מגע איתו, וכל ניסיון לפיוס מצד הצד השני יזכה לבוז. שאלתי אם כך, איך אפשר בכל זאת לפייס אדם כזה? במידה ובכלל לא נותן אפשרות לדבר איתו לאחר הסכסוך. אודה לתשובתך

שלום רוית, בלי קשר לאבחנה, כדי להתפייס צריך שני צדדים המעוניינים בכך. אינני מכיר כל דרך לגרום לפיוס באופן חד-צדדי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות