שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

29/08/2014 | 12:25 | מאת: אדם פשוט

שלום פרופ' גידי, שאלה אחרונה - שכחתי לשאול בקודם. הסרט "הסוד" מבוסס גם על אופטימיות? אם כן, למה? אנא פרט לי קצת. קישור לסאט כל הרוצה http://www.youtube.com/watch?v=xHXeRb93gTU תודה

שוב שלום, לא ראיתי את הסרט "הסוד". מהמעט ששמעתי אני מבין שמדובר בכוחה של חשיבה חיובית להשפיע על אירועים. נשמע לי מאוד הגיוני שכאשר אדם חושב כך, רמת החרדה שלו נמוכה יותר ולכך יש השפעה חיובית על מצבו הבריאותי ולהפך, מתח וחרדה מתמידים יזיקו לבריאות. סטרס אכן ממלא גורם סיכון למחלות רבות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות