היפנוזה עצמית

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

06/08/2014 | 01:07 | מאת: child

שלום פרופ' גידי, האם אני יכול להתשתמש באוטוסוגסטיה הבא - סימן של אגרוף יד ימין? סימן זה ישמש אותי לחיזוק ביטחון עצמי. כאשר ארגיש שאצטרך חיזוק ביטחון עצמי במקרים מסוימים,אז אשתמש בסימן האגרוף. האם זה עשוי לעזור לחיזוק הביטחון העצמי שלי? תודה,

שלום child, במובן מסוים, כל הבעיות הפסיכולוגיות שלנו מתחילות ונגמרות בחוסר ביטחון עצמי. מעבר לטיפול פסיכולוגי, נמצא שלמידה בכל תחום (לימודים, עבודה, תחביב) תורמת להערכה העצמית. לצערי, אינני בקי בתחום ההיפנוזה. אולי תשאל את השאלה בפורום היפנוזה פסיכולוגית ועצמית באתר זה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות