אישיות

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

07/05/2014 | 10:55 | מאת: לילך

שלום אני בקשר זמן רב עם בחור , הקשר התפתח מצויין יש כימיה והבנה , ובסהכ טוב לנו . מה שכן יש לי פחדים לגבי צד מסוים באישיות שלו , הוא אדם לא "תקתקן" אלא מאד מתמרח , הוא מורה במקצועו אבל יש לו נטייה להתמרחות , הדבר מפריע לי ומפריע לי שהעתיד אני אתעצבן על כך , וגם מבחינה כלכלית אני לא מרגישה ביטחון איתו . יש לציין שגם אני מורה ויש לי פחד שנהיה "תפרנים" מבחינה כלכלית. אשמח לשמוע את דעתך . אגב הבחור מודע ומודה על העניין השאלה עד כמה יכול לשנות ואם בכלל . אני בת 30 הוא 38

שלום לילך, הציפייה שהזולת ישתנה אינה מציאותית. גם הניסיונות לשנות את עצמנו כרוכים במאמצים גדולים, לא כל שכן את הצד השני. אם יש ביניכם כימיה, זו סיבה בהחלט מספקת בעיניי למסדר את הקשר ולבססו על אושר ולא על עושר. השינוי צריך להיות אצלך, כלומר, לערוך את ההתאמות הפנימיות שלך כדי לקבל אותו כמו שהוא. במקרים נקודתיים, כאשר הוא לא מתקתק, את יכולה לעשות את הדברים במקומו או להתאים את ציפיותייך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות