טרוף האח הגדול במשרד

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

04/12/2013 | 02:02 | מאת: עומר

חברה פרטית הבעלים החליטו לשים מצלמות והתאהבו בנושא! כולם סותמים את הפה לכאורה מה הבעיה! הבעלים מעסיק בני משפחה ויוצר רמות עובדים שכולם מבינים אותם. בני המשפחה עוקבים אחרי הפעילות וחלקם חסרי טאקט עד שממש ברור שהם באים לעובדים שנראה שכמה דקות מזבזבזים זמן על שיחה טבעית זה שקוף כמו כן במסדרונות שאין מצלמה שמו בן משפחה עם דלת חצי פתוחהלפקח! זה מחול שדים כולם סותמים אבל זה משטר סמוי בעיקר לשכירים קבועים. ברור שהבעלים רוצה מקסימום דעות תפוקה אבל משטר האימה זה הוא חולה ! לברוח משם?

שלום עומר, התשובה לשאלה אם לברוח משם או לא תלויה, כמובן, באלטרנטיבות שיש לך. לפי תיאוריך, ההתערבות הזו ברשות הפרט מאוד מפריעה לך ואתה יכול לחפש בזמנך הפנוי עבודה אחרת. אינני יודע באיזה תחום מדובר ועד כמה התופעה שכיחה, אך אם יש מקומות עבודה מספיקים שאינן מפעילות מצלמות כדי לעקוב אחרי ביצועי העובדים, בהחלט מומלץ להחליף מקום. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות