שלום כתבתי פה לפני יומיים ויש לי עוד שאלה-תודה רבה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

28/08/2013 | 19:28 | מאת: אביבית

הי ושוב תודה על הפורום. אז ככה כתבתי פה לפני יומיים על המטפלת שלי שאני הפסקה בטיפול הפכנו למאין חברות ,היא סיפרה לי בעיות אשיות וכ"ו.. תאמת אני קצת מרגישה ששתינו מסובכות. ואסביר למה. אנחנו מאד אוהבות אחת את השנייה והרבה בפייסבוק וכאלו , ומרגיש לי שזה לא עושה לי טוב מכול מיני סיבות.אני מרגישה מאד קשורה/תלותית בה , היא מבחינתה גם ככה אבל ממש לא כמוני. גם ההתכתבות והחברות גורומות לי לרצות שהיא תטפל בי ולהיכנס איתה לחדר הטיפולים מחדש יש לי געגוע חזק לזה. אני מרגישה אפילו קצת מכורה לה. איך אני יוצאת מכול הסיפור הלא פשוט. אגב אולי גילאים חשובים פה.. אני 29 היא 44 אני רווקה היא גרושה. אשמח לתשובתך.תודה שוב

שלום אביבית, אני מבין לליבך אך אני לא מרגיש שיש לי מה לחדש לך על תשובותיי עד כה. במקרים שבהם הקשר הפך להיות מטיפולי לחברי, קשה וגם לא רצוי לנסות להפוך אותו להיות טיפולי בחזרה. אם אינך יכולה או אינך רוצה להפסיק את החברות איתה, המלצתי היא לפנות למטפלת אחרת ולהתחיל את הטיפול מדיון בתסבוכת שנוצרה עם המטפלת לשעבר. קשה לי להאמין שניתן יהיה להחזיר את הגלגל לאחור, דבר שיחייב ויתור של שני הצדדים על הקשר החברי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות