צ

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

17/07/2013 | 19:45 | מאת: ליאן

הי, אני מטופלת אצל משהי מקסימה ,בשיטה שהיא לא דינאמית אלא אלטרנטיבית משו שקשור למוח אחד. רציתי לדעת בזמן האחרון יש ביננו קירבה מאד גדולה היא נותנת לי הרבה מעבר לזמן שצריך. אני מרגישה שאפילו התפתחה סוג של משיכה. אני אשמח לדעת הם זה רק בעיני או שגם היא באמת מרגישה שזה כך?

שלום ליאן, אינני יכול לדעת האם המשיכה קיימת גם מצד המטפלת, מהסיבה הפשוטה שאינני מכיר לא אותה ולא את הסיטואציה. עם זאת, שמירה על המסגרת הטיפולית, לרבות זמני שיחות, סיומן בזמן וכד', חיונית להבטחת טיפול טוב, לפחות כשמדובר בטיפול פסיכולוגי קונבנציונאלי. אינני אמון על מה שמקובל בטיפול אלטרנטיבי. למיטב ידיעתי המוגבלת בנושא, גם שם הפגישות אמורות להיות מוגבלות בזמן. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.giditherpay.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות