הפר' גבולית-

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

12/03/2013 | 20:39 | מאת: דויד

תודה רבה על התייחסותך ועל תשובתך. איך שם הקבוצות הללו? האם על החלק החברתי? האם על האישיות? והאם זה נקרא קבוצות תמיכה? אודה לך אם תוכל לעזור לי תודה

שלום דויד, מדובר ב"טיפול קבוצתי" - זה המינוח המקצועי. אין זו קבוצת תמיכה (כלומר, קבוצה לעזרה עצמית ללא מנחה מקצועי), אלא קבוצת מטופלים הנפגשים אחת לשבוע בהנחיה מקצועית. קבוצות כאלה פועלות לרוב במכונים פרטיים לפסיכותרפיה, שעליהם אינני יכול להמליץ כאן מחמת איסור פרסום בפורום. רשום בגוגל "טיפול קבוצתי" ונסה למצוא קבוצה באזור מגוריך. חשוב שתוודא שמדובר במכון פסיכולוגי ולא בסדנאות אלטרנטיביות/"רוחניות" למיניהן. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co..il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות