הי שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

12/03/2013 | 18:19 | מאת: נעמי

ממש תודה אני ממש אוהבת את תשובותיך הם ממש לעניין. אכן הנושא מעסיק אותי אחת ל.. מכיון שיש משהו בקשר איתה שמרגיש (ולדעתי לא רק לי אני מרגישה בפירוש שזה הדדי) קרוב ומאד כמו משפחה כזה. אתה צודק שלא כדאי להעמיס את כול רגשותי על קשר כזה. אני מורה של הכיתות הנמוכות והיא של יב ככה שאין ממש מה למצוא משותף ממש.. לדעתך היא תגיב אותו הדבר בדבר הצעה למפגש? אז פשוט להשאר כרגע עם הטלפונים לפני חגים וזהו? אשמח לתשובה ושוב ממש תודה.

שלום נעמי, קשה לדעת. לפי תיאורייך, שתיכן שומרות על עצמכן. בכל צעד שתעשי טמון סיכוי להתקרבות אך גם סיכון לדחייה. רק אם תטלי את הסיכון הזה, תוכלי לדעת את התשובה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות