מוטרדת

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

08/05/2012 | 19:32 | מאת: מישהיא

שלום ד"ר אני הכרתי בחור שאנחנו יוצאים ביחד מאוד חכם ואנטלגנט בעל תפקיד מאוד רציני .לאחרונה הוא מאוד לחץ בעבודה והוא מרגיש איי שליטה במצב שלו כתוצאה מזה התחילה להופיע אצלו חרדה.אבל הדבר היותר מוזר מרוב שהוא בלחץ התחיל להאמין לכל מילה שאומרים לו התחיל לפתיח סיטואציות פגישה שתתקיים אצלו אם היא לא תלך כפי שהוא רוצה אך היא יריב עם אנשי העסקים ומה יגיד להם כמובן שהדברים האלה לא קוראים והוא יודע שהוא במצב לחץ נוראי אבל הגרוע ביותר הוא התחיל להאמין בשדים חבר שלו ספר לו על ספר והוא מאוד מפחד ממנו שהשדיים האלה יכנסו לו לחיים והוא יודע שזה דבר מאוד הזוי ושאין דברים כאלה ..רציתי רק לדעת ממה נגרמים דברים כאלה ומה הטיפול היעיל ..תודה

08/05/2012 | 21:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהיא, ברור שהחבר שלך נמצא בחרדה, אם כי הפחד משדים מעורר את השאלה האם הוא סובל רק מחרדה. חרדה יכולה להופיע בנוסף להפרעות נפשיות אחרות. לא ניתן לדעת במה מדובר מתיאורייך, בוודאי שלא את הגורמים. כל מקרה צריך להיבדק לגופו. הסיבות לאותו מצב שונות מאדם לאדם. על כל פנים, הסיבות פחות חשובות ורצוי מאוד שחברך יפנה לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש ויקבל את העזרה לה הוא זקוק. יש כיום מגוון אמצעים יעילים לטפל בכך תוך זמן קצר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות