חג שמח! ושאלה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

08/03/2012 | 19:09 | מאת: יעל

אני בת 19,עוד כמה חודשים מתגייסת ואני מדוכאת לא יכולה לחשוב על כל ההתמודדויות שמצפות לי שם!תמיד הייתי ילדה שמחה ומאושרת חברותית וכייפית. לאחרונה אני מדוכאת ביותר כי כול החברות שלי במערכות יחסים ורק אני לא יוצרת קשרים ואני עצובה ובודדה! אני מפחדת מקשרים אנטימיים כי אני מפחדת לחשוף את הגוף שלי המכוער שלי ולתת למישהו "להנות" ממנו .ואני גם מפחדת מסקס! כל אפשרות שעלתה בעבר בהקשר לסקס נדחתה על ידי בגלל פחד , האיבר הזה של הגבר מרתיע אותי מפחיד אותי אני לא יכולה לראות את זה ולא יכולה לחשוב שזה יגע בי !!! (לא עברתי תקיפה או משהו בעבר ) מה אני יכולה לעשות?יש מצב שאני אשתנה ?אני מצטערת שההודעה לא מכובדת אם אפשר לענות לי בלי לפרסם את השאלה זה יועיל עבורי!תודה וסליחה!

08/03/2012 | 20:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יעל, אני מעריך מאוד את האומץ שנדרש ממך כדי לכתוב את ההודעה. הפורום מיועד לטובת כלל הגולשים ולכן אני חייב להעלות את ההודעה, אך שיניתי את שמך. הקשיים שאת מתארת הרבה יותר נפוצים לבנות גילך ממה שאת מתארת לעצמך, אם כי אין בכך כדי להקל על מצוקתך. הואיל והקשיים מציקים לך מאוד והם מקיפים כמעט את כל תחומי חייך, המלצתי החמה לך היא לפנות לייעוץ פסיכולוגי מקצוע פנים אל פנים. בטוחני שהמצב ניתן לפתרון והוא ישתנה לטובה, אך הוא גם עלול להחמיר בהיעדר טיפול - במיוחד כשאת עומדת על סף גיוס, שהוא מצב מאתגר, מעורר חרדה וטומן בחובו קשיים עבור כל אחד, שכן אף מתבגר לא התנסה במצב מסוג זה מעולם. בקשי מהורייך לראות פסיכולוג. אינך חייבת לספר את כל מה שסיפרת כאן, אלא מספיק שתצייני שיש לך חרדות לפני הגיוס. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

08/03/2012 | 21:18 | מאת: נטע

קצת נרגעתי מההודעה שלך.תודה!!! האם פעם נתקלת במשהי שיצאה מהמצב הזה והיום חיה במערכת יחסים רגילה? מה יכול להיות הסיבות לחרדה הזו אני לא עברתי בעבר אונס או תקיפה. אנשים מתחילים לכנות אותי כ"לסבית" במשמעות של גנאי. האם אני באמת לסבית?

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות