איך מתמודדים עם ילדה פרפקציוניסטית?

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

07/07/2010 | 18:56 | מאת: אור

שלום רב, שמי אור. ילדתי בת 10 היא ילדה מקסימה ונבונה מאוד, תלמידה מצטיינת. הבעיה היא שהיא פרפקציוניסטית ומתקשה להתמודד עם תוצאות לא מושלמות. ברצוני להפחית את התחושות הללו. היכן אפשר לקבל עזרה? האם יש ספר שכדאי לנו כהורים לקרוא בנושא? תודה מראש, אור

07/07/2010 | 19:29 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אור, המלצתי היא להניח לילדה לגדול בלי להתערב. ספר מומלץ שיעזור לכם לעשות זאת הוא ספרו של הפסיכולוג קארל רוג'רס "החופש ללמוד" שראה אור בספריית פועלים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות