בהמשך למה שכתבת למטה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

22/01/2012 | 11:09 | מאת: אני

אני משתתפת בקבוצת אימון ולא עוברת אימון אישי. אני לא מטופלת אצל עובדת סוציאלית אלא נפגשתי פעמיים אחרי מות אבי סמוך ללידת בני תקופה שהייתה קשה מנשוא עבורי. למה אתה חושב שאני צריכה לקחת כדורים? איך אתה חושב שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור לי אם בכלל? אני מחפשת איך לפרוץ שוב את הדרך בעולם העבודה מחד ומצד שני עדיין רוצה להיות שוב בהיריון באמצע עומד הגיל שלי. וזו סיטואציה לכשעצמה מאוד מאוד מלחיצה עבורי.

22/01/2012 | 12:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, עיינתי בפניותייך הקודמות ולפי תיאורייך, את סובלת מדיכאון. תוכלי לבדוק זאת גם בעזרת השאלון הבא: http://www.giditherapy.co.il/questionnaire/index.php והדבר, כמובן, דורש אבחנה של איש מקצוע בשיחה פנים אל פנים. אם זה אכן המצב, שילוב של טיפול תרופתי, כפי שהצעתי, וטיפול פסיכולוגי בהחלט עשוי לעזור לך להחזיר שליטה לחייך. בטיפול פסיכולוגי הכוונה לשיחות שבועויות אצל איש מקצוע מוסמך מתחום בריאות הנפש - ולא לאימון! ההכשרה של מאמנים היא קצרה ביותר וכדי להתחיל בה אין כל צורך בהשכלה מוקדמת במקצוע טיפולי כלשהי (למעט מאמנים מעטים שבאופן בסיסי הם אנשי מקצועי שהשתלמו גם באימון). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות