לחץ בראיון עבודה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

05/12/2011 | 04:03 | מאת: talya

היי, אני בשנה האחרונה ללימודי תואר ראשון ומחפשת כעת משרד להתמחות בו. הייתי בראיון עבודה ופשוט לא הייתי אני. דופק מואץ וחוסר ריכוז. מרב לחץ המוח לא תפקד, מצאתי עצמי עונה תשובות שבדיעבד אם הייתי קצת רגועה יותר הייתי עונה אחרת ובגדול זו הייתה פשוט טראומה רצינית. חוויה לא נעימה שלצערי עליי לחוות שוב. בשבוע הבא יש לי שני ראיונות נוספים שאני לא רוצה להרוס שוב ורציתי לדעת אם יש כדור כלשהו שיכול לאזן את התופעות הפיסיולוגיות הנוראיות האלה??? כדו שיכעזור לי להישאר אני!

05/12/2011 | 11:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום טליה, את יכולה לפנות לרופא המשפחה שלך, לתאר את המצב ולבקש שירשום לך תרופה ממשפחת הבנזודיאזפינים כגון אסיוון או ואבן לנטילה כחצי שעה לפני הריאיון. רצוי מאוד לנסות את הכדור "על יבש" (למשל, בשבת) כדי לוודא שאינו מרדים אותך מדיי ואם כן אז לקחת רק חצי לפני הריאיון. חשוב לציין שאין להשתמש על בסיס קבוע כי הכדור גורם התמכרות. אם מצב הלחץ מתמשך יותר, יש להשתמש בכדורים אחרים שאינם ממכרים ולפנות לטיפול פסיכולוגי בגישה התנהגותית-קוגניטיבית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות