עם כל הכבוד

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

09/11/2011 | 00:18 | מאת: ליטל

שלום ד"ר רציתי לשאול אותךשעםכל הכבודלציפרלקס או ריסטל שהם בואי נגדיר את זה מעלמים חרדה או מה שאתם אומרים גורמת להקלה ..אבל לא אומרים שהיא ממש גורמת לאדם שמפסיק לחשוב לגמרי והזיכרון שלי גם נדפק ותחושה מעוררת של ליקוי בתפיסת המציאות ואני לא אומרת לך את זה שזה בהתחלת הטיפול אלה אחרי שנים ..נכון שהולכים לעבודה ועובדים ומנהלים אורח חיים נורמלים לעיניים של אחרים אבל הכדורים האלה ממש מרדמיים את האדם פשוט מאוד חושת ההתרגשות נעלמת התחושת ההתלהבות נעלמת חשק מיני אין .והכי גרוע זה שאת מפסיק לחשוב ממש הופך להיות כמו מכונה

09/11/2011 | 05:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליטל, קשה להתייחס לקשייך בלי להכיר את פרטי המקרה. התגובה שאת מתארת נדירה מאוד ומומלץ לפנות לפסיכיאטר המטפל, לתאר בפניו את התחושות ולשקול שמא מדובר במינון-יתר של התרופה, או להחליפה בתרופה אחרת. הייתי ממליץ לך מאוד להוסיף לטיפול התרופתי מרכיב התנהגותי-קוגניטיבי להפחתת החרדה כדי להיות תלויה פחות בתרופה ולאפשר לפחות את הפחתת המינון. למשל, ביו-פידבק הנמצא כעת במחירים נמוכים מאוד בכל היחידות לרפואה משלימה בקופות החולים , וכמובן, אם אינך נמצאת בטיפול פסיכולוגי, מומלץ להוסיפו לטיפול התרופתי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות