בירור

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

15/09/2011 | 14:34 | מאת: עומר

שלום ד"ר שאלתי אליך היא האם מינון גובה של ציפרלקס כדור וחצי ביום במנה אחת יכול לגרום לטשטוש כלומר כהות חושים הרגשה מן אתה לא אתה כלומר שאתה זר לעצמך הרגשה שבא ברפלקסים מן הרגשה שאים קשר בין הגוף שלי לנפש שלי מרגיששהגוף שלי עובד מצד והנפש מופעלת מצד שני לא יודע אך להסביר לך את ההרגשה הזו

15/09/2011 | 14:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עומר, ראשית אדגיש שאינני רופא, אם כי לעיתים אני מתייחס לטיפול תרופתי מתוך הכרות עם הספרות המקצועית ועם מטופלים רבים שלי שנוטלים טיפול תרופתי, ובעיקר ציפרלקס, שהיא כיום תרופת הבחירה הראשונה לטיפול בחרדה ובדיכאון. שנית, ההשפעות הן אינדיבידואליות מאוד ושונות מאדם לאדם. התופעה שאתה מתאר אינה תופעת לוואי שכיחה והייתי מהמר על כך שהיא נובעת מהחרדה שמלכתחילה בגללה קיבלת את התרופה. מעבר לכך, בירור תופעות מסוג זה אמורות להיות חלק מהמעקב הרפואי של מי שרשם את התרופה ואתה אמור לדווח לו על כך. הוא יודע מה התלונות שלך, איזה תרופות ניסית ולקבל החלטה מושכלת האם לשנות את המינון או לנסות תרופה אחרת. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

17/09/2011 | 14:01 | מאת: עומר

העלה לי את המינון לשני כדורים 10 מ"ג ציפרלקס השאלה עד כדי כךהתודעה שלך משתנה והרגשות שלך משתנות מן הרגשה שאתה כבר לא יודע אך להגיב או להתנהג הרגשה של הכדור זה שמנהל אותך ולא אתה שמנהל את עצמך אולי מה שיש לי בכלל זה פסיכוזה ?? אתה כבר לא יודע מה לחשוב הרופא רק בטלפון מדברת איתי לכמה שניות וסוגרת בטענה שהיא בחופש למרות הכסף הרב שקבלה .אני לא יודע מה יקרה אם אני אפסיק את הטיפול הצפרלקס מידי ולחזור לריסטל מה יקרה לי לפחות בריסטל הכרתי את הרגשות שלי בתרופה הזו אני מרגיש שאני אדם אחר לגמרי לא יודע אם זה על טוב או על רע קשה לי כבר מהכל

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות