לפי מה שאמרת

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

11/01/2011 | 18:49 | מאת: לילך

הי, זאת אומרת שאין חוקים באהבה-אני יכולה גם להתאהב באדם שרחוק ממני בהשקפות ערכים וכ"ו. האם נכתבו מאמרים במי אנו בוחרים להתאהב איך זה עובד? יש לך ספר להפנות אותי אליו.האם באמת אין לאהבה הגיון?

11/01/2011 | 19:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילך, יש לאהבה היגיון משלה, שלפעמים עולה בקנה אחד עם ההיגיון ולפעמים לא. רוב המחקרים מצביעים על כך שמערכות נישואין של בני זוג הדומים זה לזה בהשקפת עולמם ובעוד משתנים רבים אחרים נוטים להחזיק מעמד יותר זמן, אך בכל כלל יש יוצא מן הכלל. ספר מומלץ בנושא הוא ספרה של פרופ' אילה מלאך-פינס, "התאהבות". בהצלחה, דר' גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות