זו שוב אני קרן

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

29/06/2010 | 12:44 | מאת: קרן

גידי, תודה רבה לך על תשובתך המפורטת. יש לציין שאתה קורא אותי ממש נכון. לא מתאים לי טיפול חפירתי בעבר ובקשיים אלא אני צריכה התמקדות בהווה, בעשייה ובנקודות החוזק שלי. לאור כל זאת חשבתי לפנות לאימון אישי שהמטרה שלו תהיה התמקדות בקריירה וחיזוק האישיות מה אתה אומר? אכן גם אני חשבתי לעצמי הרבה פעמים שיש בי משהו הרסני שלא מאפשר לי מנוחה בחיים. איך מסבירים את זה והאם בעבודה עצמית ובמודעות אפשר לשחרר אותו ולכוון את המשאבים לכיוונים יותר בונים? ושוב תודה גדולה מכל הלב קרן

30/06/2010 | 08:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום קרן, בשום אופן לא הייתי ממליץ על אימון אישי עם היוצא מן הכלל היחיד והוא שהמאמן האישי הוא בראש ובראשונה איש מקצוע מוסמך בתחום בריאות הנפש אשר בנוסף להכשרתו הבסיסית עבר השתלמות באימון. הכשרתם של מאמנים אישיים קצרה, נעשית בידי מאמנים אחרים ולא נדרשים כל תנאי קבלה לעבור את ההכשרה הזו. אני בכל זאת הייתי ממליץ לך על טיפול התנהגותי-קוגניטיבי מסודר וממוקד, לרוב הוא גם מוגבל בזמן (12-15 פגישות) אצל איש מקצוע מוסמך מתחום בריאות הנפש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

30/06/2010 | 08:56 | מאת: קרן

מה זה בדיוק טיפול התנהגותי-קוגנטיבי? מה תהיה ההתמקדות שלי בטיפול זה?

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות