שלום

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

13/12/2010 | 23:21 | מאת: ציפי

אולי זה לא המקום לשאול רציתי לדעת אם מטפלים שמנהלים פורומים משלתמים באיזהשהי השתלמות בתחום, האם יש התיעצויות, הדרכות או שכל העיסוק בא באופן אינטואיטיבי ללא מתודה.

13/12/2010 | 23:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ציפי, שאלה מצוינת. קיים גוף ידע הולך ומתפתח על פסיכולוגיה של האינטרנט בכלל וייעוץ פסיכולוגי דרך האינטרנט בפרט. לא ידוע לי על הכשרה ספציפית. אני מראשוני מנהלי הפורומים מסוג זה ובזמנו נעשה ניסיון של מנהלי פורומים להתארגן ואף נערכו מפגשים פנים אל פנים וככל הידוע לי עד היום נערכים ימי עיון, אך לא מדובר בתהליך הכשרה כלשהו, מלווה הדרכה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות