'

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

09/12/2010 | 13:49 | מאת: מירית

הי, הייתי בקשר של חצי שנה עם בחור שעל פניו הוא בחור איכותי וטוב.היה דבר אחד שמאד הפריע לי -הרגשתי שהוא מאד מאד מחושב עם כסף עד כדי קמצנות.הרבה פעמים הוא דרש ממני להשקיע כלכלית כמותו-ולא היתה לי את האפשרות אני עובדת בחינוך והוא בהייטק ומרוויח טוב. חתכתי את הקשר ,מאז הוא מאד רוצה לחזור.כמובן שלא אמרתי לו על מה חתכתי כי התביישתי. הרגשתי שיש בו צד של ג'נטלמן אבל כשזה מגיע לכסף זה נעלם.יש לציין שבקשר השקעתי כלכלית כמעט כמותו. אני מרגישה שבאמת העניין הזה הוריד לי ממנו לגמרי אם כי כשהוא מתקשר אני קצת מתבלבלת וחושבת אולי זה כן שייך.. אני בת 27 והוא 28 אנחנו דתיים -סרוגים . אני לא מסוגלת לדבר איתו על העניין אבל בכללי אני פוחדת שאם נתחתן הוא יהיה בעל כזה קמצן שלא ממש נותן לאשתו ולילדיו. אני גם לא חושבת שיש לי דרישות מבחינה כלכלית-אני גם מחושבת ולא פזרנית. מה דעתך?

09/12/2010 | 14:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מירית, לפני שאני מגיב, יש לי שתי שאלות: 1. איזה צדדים חיוביים את רואה בבחור? 2. האם הרגשת הרגשה דומה מצד בחורים אחרים שיצאת איתם? תודה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

09/12/2010 | 15:21 | מאת: מירית

צדדים חיוביים: בחור אחראי רציני,רגיש לזולת,מתחשב,שאפתן יגיע רחוק.נראה בסדר, יש לו לב טוב-אבל הקטע קצת של הקמצנות הורס. לגבי שאלתך השניה: היה לי עוד קשר אחד ארוך שקצת הזכיר וגם אז הבחור היה קמצן. חוץ מזה היו עוד 3 קשרים שלא הלך מסיבות אחרות לא בגלל נושא כספי.

09/12/2010 | 15:27 | מאת: מירית

רציתי להוסיף שיש בו גם נוקשות כזו..קשה לי להגדיר

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות