.

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

25/11/2010 | 14:45 | מאת: יוסי

ראיתי את תגובתך בקשר לכך שלמטופל אין כסף ואיך צרכה להיות תגובת המטפל-אם נרחיב את השאלה-האם זה לא לגיטימי למטפל לדרוש סכום מסוים ואם מטופל לא עומד בזה-הרי שאין סיבה להמשיך? האם לא צדקה אותה מטפלת שאמרה שהיא תפנה לפסיכולוג במחיר מוזל? ובכלל עד היכן מגעת רמת המחיובות למטופל?

25/11/2010 | 22:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסי, אתה מעלה שאלות חשובות ביותר, אך הואיל והן לא נשאלות בחלל אלא בתוך הקשר מסוים, אינני רוצה להתערב יותר ממה שהתערבתי ביחסים שבין ירין והמטפלת שלה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות