דבר נוסף וממש ממש תודה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

23/11/2010 | 19:33 | מאת: ירין

כאשר הגעתי לטיפול המטפלת הורידה ממחירה ב50 שקלים בקיצר אני משלמת עבור פגישה 350 ש"ח היא אמרה לי שבשוק זה נחשב מעט.אין לי מושג מה קורה בשוק. האם יש פה משהו שמריח לך לא אמין או שהיא משחקת בי. בכלל איך ייתכן שהיא מוכנה לזרוק אותי עבור הכסף.מה לא עברנו שנתיים ביחד. יכול להיות שהיא פשוט לא אוהבת אותי?

25/11/2010 | 22:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ירין, אני רואה את עיקר תפקידו של הפורום לעזור למי שזקוק לטיפול לעשות את הצעד הראשון ולפנות לטיפול. הפורום הוא בשום פנים ואופן לא תחליף לטיפול ובוודאי שלא אוכל להתערב במרקם היחסים העדין שנוצר בין המטפל למטופל. אמליץ לך רק לחלוק את תחושת הדחייה המובנת שלך עם המטפלת ולבדוק את האפשרות להפחתה מתונה בתדירות הפגישות כפי שכבר הצעתי לך. מעבר לכך לא יהיה זה טוב עבורך ועבור הטיפול שלך שאתערב יותר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות