שאלה נוספת חשובה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

23/11/2010 | 19:03 | מאת: ירין

רציתי להוסיף-האם 3 פעמים בחודש זה אפקטיבי? האם זה לא מעט מדי? מה אני יעשה אם היא לא תסכים?

23/11/2010 | 19:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ירין, אני לא מצוי בפרטי המקרה, אך לא הייתי מדבר על אפקטיביות נמוכה יותר. להרגשתי, 3 במקום 4 פגישות עדיין מאפשרות איזו שהיא תחושה של רצף. קודם כל, תעלי את האפשרות הזו ותראי מה תגובת המטפלת. אם הגישה תהייה "או הכול או לא כלום", זה יישמע לי נוקשה מאוד בנסיבות המתוארות (אבל אני בהחלט יכול לחשוב על מטפלים שזה לא יישמע להם נוקשה). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות